Hudvård och välbefinnande

MAKEUP

Ska du på studentbal, fest eller önskar det lilla extra i vardagen tar Emelie, vår makeupartist, hand om dig.

HUDVÅRD

Vår duktiga hudterapeut Ingrid tar hand om hela dig och du väljer bland en mängd olika behandlingar för ansikte, kropp, oönskad hårväxt, händer, fötter och cirkulation.

Adrienne Fellers  och Maria Åkerbergs hudvårdsserier går hand i hand med One`s vision där vi alltid ser till helheten. Vi vill att Du ska må bra och känna dig vacker samtidigt som vi värnar om miljön.

Adrienne Feller – 100 % naturligt och ekologisk

Hudvårdsprodukterna från Adrienne Feller är 100% naturliga, ekologiska och helt giftfria. Vid salongsbehandlingarna lägger terapeuten stor vikt vid din livsstil och hur Du och Din kropp mår. Det är exklusiva behandlingar som anpassas och blandas speciellt för Dig och Din hud. Man använder ekologiska, naturliga mineraler, oljor och thermalvatten från naturens eget skafferi. Skönhetsvård som inte bara ger resultat på ytan. Vi behöver både balans och harmoni i livet.

Maria Åkerberg – ekologiskt och svenskt

Maria Åkerberg´s hudvårdsprodukter tillverkas i Sverige av endast vegetabiliska och ekologiskt odlade oljor. Färger och dofter är helt naturliga och djurförsök förekommer inte. Maria Åkerbergs produkter främjar en sund och frisk hud med normala hudfunktioner.

 

Ekologiska kroppsbehandlingar

KROPP

Cirkulations- och Cellulitmassage ca 55 min 595 kr

Detta är en djupgående och ”tuff” massage av rumpa, lår och underben. Massagen stimulerar cirkulation och rörelse i cellerna samt stöttar lymfsystemets åtkomst. Detta i sin tur underlättar bortforslandet av slaggprodukter i muskler, hud etc. Den här massagen är t ex bra för den som vill få hjälp att mjuka upp och stötta spända o trötta (idrotts-/tränings-)ben men också för den som vill jobba på eventuella celluliter, slapp hud od.

 

Fräsch Rygg ca 40 min 495 kr

Huden på övre delen av ryggen är ett område som är svårt för oss själva att komma åt riktigt ordentligt. Ibland har vi också små kvisslor, finnar od där. En skön rengörande ryggbehandling kan då kännas toppen! ”Fräsch Rygg” startar med en ordentlig rengöring och peeling av övre ryggpartiet. Därefter läggs en varm handduk på ryggen, som öppnar porerna och gör ryggpartiet redo för en passande mask baserad på behov och hudtyp. Under tiden som masken ligger på, masseras huvudet, hals och övre delen av axlarna. Masken tvättas sedan av och en skön kräm appliceras.  Krämen jobbas in ordentligt i huden mha den avslutande enklare massage på överarmar, axlar och övre delen av ryggen.

 

Fina Fötter ca 60 min 650 kr

Fötterna, precis som händerna ”bara finns där” och vi glömmer dem lätt så länge allt är ok. Kanske dags att ge dem en helt egen behandling? ”Fina Fötter” startar med ett skönt, avkopplande fotbad, därefter peelas fötter och fotsulor o hälarna filas. Nagelbanden vårdas o ”petas ned” och naglarna klipps och/eller filas. Fötterna smörjs in med en återfuktande och återfettande fotkräm och behandlingen avlutas med en mycket skön fotmassage.

 

VAXNING

  • Hela ben                         ca 60 min  550 kr
  • Hela ben bikinlinje       ca 80 min  630 kr
  • Halva ben                       ca 30 min     370 kr
  • Halva ben bikinilinje   ca 50 min     470 kr
  • Rygg eller bröst            ca 40 min 400 kr
  • Överläpp                        ca 15 min 150 kr
  • Haka                               ca 15 min 150 kr
  • Armhålor                       ca 20-25 min 275 kr

Ansiktsbehandlingar

Ren & Fräsch      ca 35-40 min 450 kr

Den här behandlingen fungerar som en ordentlig uppfräschning av huden, vilket t ex kan vara skönt som förberedelse för fest eller bara för att under en avkopplande stund njuta av att ”städa huden” och fylla på med bra näring. Din hud görs ordentligt ren i ansikte och på dekolletaget samt peelas, sedan är den redo för en skön mask. Under tiden som du vilar i masken får du en skön handmassage.

 

Fräsch Avslappning      ca 60 min 720 kr

Huden i ansiktet och dekolletaget görs ordentligt ren och peelas. Därefter kommer en mycket avslappnande massage av överarmar, axlar, nacke och framförallt ansiktet, vilket får dig att koppla av och även ger huden och kroppen en chans att ta emot de fina oljor, vitaminer och andra ämnen som finns i våra hudvårdsprodukter. Efter massagen läggs en mask som passar dina hudbehov. Under det att du njuter av den, får du en härlig massage av dina händer. Masken tvättas av och ansiktet får en skön kräm och/eller olja, beroende på din hudtyp och vad den för dagen behöver. Du guidas sedan sakta tillbaka till nuet.

Lyx       ca 90 min 1120 kr

Detta är en fantastisk lyxbehandling! Din hud i ansiktet och på dekolletaget får en grundlig rengöring och peeling. Därefter skapar vi lugn och ro med en avslappnande massage av överarmar, axlar, nacke och ansikte. Hudterapeuten jobbar sig sedan ännu djupare ned i huden via sk energitryck som baserar sig på att vi i ansiktet har punkter där stress samlas. Genom att bearbeta dessa punkter kan vi hjälpa kroppen att släppa på spänningar och på så sätt få loss energi och öppna för påfyllnad igen. Därefter kommer lätta, lätta strykningar över ansiktet, vilket hjälper lymfsystemet att skicka ut skräp, slaggprodukter och överflödig vätska. Behandlingen avslutas med en skön, närande ansiktsmask baserad på vad du behöver just idag. Medan du kopplar av ”i masken” får du  också massage av händerna eller fötterna, du väljer själv något av alternativen. Slutligen tas masken bort och en passande, skyddande kräm stryks ut över ansiktet. Du är nu avslappnad och redo att möta resten av dagen med lugn.

OBS! Denna behandling rekommenderas att man gör när man efteråt har möjlighet till vila och återhämtning.

Ung Hud  ca 60 min 720 kr

Under tonåren kan huden kännas jobbig. Pormaskar, plitor och/eller finnar kan dyka upp och huden känns kanske både fet och torr samtidigt. Då är det extra viktigt att ta hand om sin hud regelbundet och hålla efter den med bra rengöring och ämnen som stöttar läkning. I behandlingen ”Ung Hud” gör vi rent huden ordentligt, jobbar bort gamla hudceller och lägger på varm handduk med lugnande örter. Syftet är att ”ånga upp” huden och förbereda för att kunna arbeta bort eventuella pormaskar od samt framförallt för att öppna och göra huden mottaglig för ämnen som stöttar läkningsprocessen. Vi lägger en skön uppfräschande mask som drar ihop porerna och lugnar o svalkar huden. Medan masken jobbar på huden, så får du en skön massage av händerna. Sedan tvättas masken av och ansiktet blir insmort med en kräm som passar din hud.

Naturlig Facelift   ca 60 min 695 kr

Den här ansiktsmassagen bidrar till att stärka ansiktsmusklerna och förebygga/förbättra slapp hud. Via den ökade blodcirkulationen och syresättningen ger den dig ett rosigare, mer avslappnat ansiktsuttryck där huden har en friskare lyster. Genom att lossa på muskelspänningar bidrar den samtidigt till att ge djup avslappning och känsla av inre frid. Den djupgående massagen bidrar också till att jobba in hudprodukternas viktiga fettsyror, fukt och vitaminer osv i huden. Detta är ett fantastiskt sätt att på helt naturlig väg ge en upplevelse av ”lyft”. Regelbunden behandling ökar fördelarna.

Stäng meny