top of page
Matilda_03 CROP.jpg

Matilda Andersson

Förutom att vara en kunnig och kreativ frisör är Matilda också mycket proffsig inom smink-området och hon testar gärna nya saker, både på sig själv och andra. Ofta hör man hennes glada skratt under ett samtal med en kund.

 

Går man i bröllopstankar, ska på någon tjusig middag eller dylikt, och vill ha ett mycket kompetent bollplank att prata ihop sig med kring frisyr och smink är det Matilda man ska gå till.

Frida_08 CROP.jpg

Frida Karlsson

I den här glada tjejen finns också en förbättrare av rang för det är ofta Frida som kommer på små saker som man göra på salongen för att det ska bli lite bättre, lite mer intressant, lite roligare. Detta gäller definitivt också i hennes arbete som frisör, där hon arbetar för att se alla unika kunder och vad som passar just den individen.

 

Om du vill ha tips på något bra matställe kan du fråga Frida som ofta är ute och testar någon ny bar eller ny restaurang med vännerna.

Anette_16 CROP.jpg

Anette Lyreborg

Man skulle nog kunna säga att Anette är salongens energiknippe nummer ett. Hon lyckas alltid möta alla med ett varmt och intresserat leende samtidigt som hon hittar snabba lösningar på alla möjliga funderingar och problem som dyker upp. 

 

Hon är proffs på att klippa hår och kan bolla en dialog med en kund samtidigt som hon dessutom svarar i telefon, dekorerar om i skyltfönstret och beställer varor.

Caroline_13 CROP.jpg

Caroline Nelsäter

Caroline försöker alltid med sin positiva inställning hitta lösningar på frågor och problem som dyker upp. Snabbt och effektivt tar hon sig an det mesta och med två små knattar hemma kan man inte heller direkt dra benen efter sig.

 

Carro värnar om det lokala och är en varm förespråkare för restauranger, fik och andra uteställen i Södertälje och Järna.

Nour_12 CROP.jpg

Nour Yachou

Nour har bland annat en bakgrund från olika salonger i Östergötland innan hon hamnade i Södertälje, och vi tycker att det är så mysigt och charmigt när lite "öschötska" plötsligt slår igenom när hon pratar.

 

Med sin stora erfarenhet från flera frisörsalonger tar sig Nour an alla typer av hår, klippningar, färger, uppsättningar etc.

Clara Josbrant

© 2020 by One Strandgatan Ett.

bottom of page