Matilda Andersson

Förutom att vara en kunnig och kreativ frisör är Matilda också mycket proffsig inom makeup-området och hon testar gärna nya saker, både på sig själv och andra. Ofta hör man hennes glada skratt under ett samtal med en kund.

 

Går man i giftastankar, ska på någon tjusig middag eller dylikt och vill ha ett mycket kompetent bollplank att prata ihop sig med kring frisyr och make-up är det Matilda man ska gå till.

Frida Karlsson

I den här glada tjejen finns också en förbättrare av rang för det är ofta Frida som kommer på små saker som man göra på salongen för att det ska bli lite bättre, lite mer intressant, lite roligare osv. Detta gäller definitivt också i hennes arbete som frisör, där hon arbetar för att se alla unika kunder och vad som passar just den personen.

 

Boxning är en av Fridas favvotränings-former, så på fritiden hittar man henne kanske i boxningsringen om hon och vännerna inte är ute o testar nån ny bar eller nytt matställe.

Anette Lyreborg

Man skulle nog kunna säga att Anette är salongens energiknippe nummer ett. Hon lyckas alltid möta alla med ett varmt och intresserat leende samtidigt som hon hittar snabba lösningar på problem som dyker upp. 

 

Hon är proffs på att klippa hår och kan bolla en initierad dialog med en kund samtidigt som hon dessutom svarar i telefon, dekorerar om i skyltfönstret och beställer varor.

Ingrid Amnéus

Kommer du in på salongen och säger ordet "helhetshälsa" till Ingrid, så går hon igång på alla cylindrar. Då kan hon prata hur länge som helst om detta med hur vi mår, hur det speglar sig i vår hud, vad man kan hämta för nyttiga, läkande och hudvårdande preparat från naturen osv.

Lapplandsfjällen, skog och hästar är bland mycket annat några av Ingrids största energigivare.

Sofie Bjurström

Varför bara ha ett jobb när man kan ha flera? Tur för oss kan man säga att Sofie gärna lägger några kvällar i veckan på att arbeta som massör på One, trots att hon redan fungerar som massör för Södertäljes dambasketlag OCH har ett annat arbete på dagtid.

 

Vi funderar bara lite hur Sofie förutom flera jobb också hinner med att thaiboxas?

Nour Yachou

Nour - som är vårt senaste tillskott på frisörsidan - har bla en bakgrund från olika salonger i Östergötland innan hon hamnade i Södertälje. Och vi tycker  att det är så mysigt och charmigt när plötsligt lite "öschötska" slår igenom när Nour pratar.

 

Med sin stora erfarenhet från flera frisörsalonger tar sig Nour an alla typer av hår, klippingar, färger, uppsättningar osv osv.

Caroline Nelsäter

Caroline försöker med sin positiva inställning alltid hitta lösningar på frågor och problem som dyker upp. Snabbt och effektivt tar hon sig an det mesta och med två små knattar hemma kan man inte heller precis dra benen efter sig.

 

Carro värnar om det lokala och är en varm förespråkare för restauranger, fik och andra uteställen i Södertälje och Järna.

© 2020 by One Strandgatan Ett.